Sleepout

Jeg har det for godt.

Jeg har vist det lenge. Ikke orka å ta det innover meg.

ikke orka og egentlig kjenne etter hva det gjør med meg at verden sulter- For det gjør den. Den har Hiv, tuberkolose eller diare. Alt dreper – og egentlig føler jeg ingenting.

Og jeg sier jeg gråter over hvert eneste barn som lider. Som ikke har annet valg en å stole på de som ble foreldre. Om det er i Norge eller Romania. USA eller Zimbabwe. Fattigdom er ikke kriminelt, men vår egen likegyldighet burde være det.

Politikernes enkle løsning burde være det.

I natt skal en masse mennesker sove ute – helt frivilig. De kan gå inn om regnskurene blir for plagsomme. Det er det mange som ikke kan. Det er en enkel markering. Men jeg håper at alle som har makt i dette landet(og det betyr alle med stemmeretten i behold) gjør sin plikt – og rett og bruker den til å velge gode løsninger på vårt samfunns problemer.

Ikke bare symptomer. 

 

Reklame

Om Katrine

My name is Katrine and live in Mo i Rana, Norway This is my blog about everyday life, about working, about traveling, holidays, about South Africa. I'm a trained theologian - and randomly I will write about what I think, what I feel and whats happening in the world of church and theology aswell!
Dette innlegget ble publisert i Hverdag. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s